Back to all classes

To-dagers mediumkurs, Norway

29 Oct 2022 –30 Oct 2022

Time: 10.00-17.00
Location: Stavanger Terapisenter, Hillevågsveien 14.

More

To-dagers mediumkurs med Chris Drew

Lørdag og søndag 29.-30.oktober kl 10.00-17.00.

Sted: Stavanger Terapisenter, Hillevågsveien 14.

Chris Drew kommer endelig tilbake til Stavanger. Vi som tidligere har vært på kursene hans, vet at Chris underviser på en fantastisk måte, både med humor, omsorg og seriøsitet.

Chris mener at kommunikasjon med åndeverden bør gå langt ut over det å bare gi informasjon. Det viktige er å være i stand til å fortelle «historien» til personen i åndeverden, fortelle om forholdet de delte mens de var her og å huske de spesielle minnene. Chris vil veilede oss til å la bildene utfolde seg gjennom klarsansene våre på en naturlig måte for å gi større og ekte bevis. Derfor vil kurset primært handle om å få fram essensen av personen som har gått over og samtidig gå dypere inn i bevisene fra åndeverden.

Kurset vil foregå på engelsk, men Chris har god erfaring i å undervise utenlandske studenter. Det vil ikke bli tolket, men vi hjelper hverandre hvis det er ord du ikke forstår, og når vi øver sammen så bruker vi norsk.

Kurset koster kr 2700. Depositum på kr 500 betales ved påmelding og refunderes ikke ved senere avmelding. Det resterende betales før 1.oktober.

Innbetaling kan skje til konto 5320 71 07685 navn: Grete Plener eller du kan bruke vipps til mobil 91549109. Merk beløpet med ditt navn pluss kurs.

Du melder deg på ved å sende mail til gretepl@hotmail.com, og samtidig betale depositum. Du får tilbakemelding når du har fått plass. Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, så ta kontakt.

Grete Plener

About me

Mediumship has personally given me a proven answer to the age-old question “Is there life after death”, it has transformed my life, and the live’s of many others.

More

Connect with Chris

Join my mailing list